Το εσωτερικό των πέντε αυτόνομων μονοκατοικιών είναι πανομοιότυπο. Στον ισόγειο χώρο θα βρείτε ενιαία κουζίνα με καθιστικό, υπνοδωμάτιο και μπάνιο, ενώ στην σοφίτα βρίσκεται το άλλο υπνοδωμάτιο το οποίο έχει δικό του λουτρό. Η στέγη των σπιτιών είναι εμφανής, κατασκευασμένη από σουηδικό ραμποτέ α΄ ποιότητας και βαμμένη με μία απόχρωση vegge, συνδυάζοντας αρμονικά το παραδοσιακό με το μοντέρνο. Τα έπιπλα κουζίνας είναι δρύινα με εντυπωσιακή σκούρα καφέ απόχρωση.

Τα δάπεδα αποτελούνται από πλακάκια γρανίτη α΄ ποιότητας ενώ το υπνοδωμάτιο της σοφίτας είναι επενδυμένο με ξύλινο πάτωμα laminate οξιάς. Η εσωτερική σκάλα που συνδέει το ισόγειο με το δωμάτιο της σοφίτας είναι μοναδικού σχεδιασμού, κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο pitch pine, δίνοντας μία άλλη αίσθηση στην εσωτερική διαρρύθμιση του σπιτιού και σε συνδυασμό με την εμφανής ξύλινη στέγη, κάνουν το σπίτι ζεστό, φιλόξενο και ξεκούραστο.

Το κάθε σπίτι διαθέτει εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης καθώς και εγκαταστάσεις για τρία air-conditions.

Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει στο επίπεδο των σπιτιών μεγάλες και άνετες βεράντες. Οι κήποι είναι ιδανικοί να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Στο μπροστά και στο πίσω μέρος των σπιτιών υπάρχει μεγάλο τμήμα διαμορφωμένο με πέτρα καθώς και πέτρινοι διάδρομοι που συνδέουν το σπίτι με τις γκαραζόπορτες και τους δύο ιδιοχρησίας δρόμους του συγκροτήματος. Κάθε σπίτι έχει το δικό του πλήρως εξοπλισμένο BBQ το οποίο είναι στεγασμένο με ξύλινη πέργολα από ραμποτέ και σουηδικό μασίφ ξύλο που συνδυάζεται άψογα με την πέτρα και την ξύλινη πέργολα της βεράντας. Περιμετρικά στις μάντρες που χωρίζουν τα σπίτια, υπάρχει φράκτης από λιγούστρα, ενώ τα φυτά και τα δέντρα τα οποία έχουν τοποθετηθεί δίνουν μία εξωτική νότα στο χώρο. Ενδεικτικά αναφέρουμε φοίνικες, golden crest, δωδωναία, τριανταφυλλιές κ.α.

Σε κάθε σπίτι υπάρχουν δύο γκαραζόπορτες υψηλών προδιαγραφών, μία στο μπροστά μέρος για τους επισκέπτες και μία στο πίσω μέρος για τον ιδιοκτήτη.

Τέλος, υπάρχει διαθέσιμο πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθ' όλη την διάρκεια των εργασιών ενημερώνοντας σας για τις τεχνικές μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν.

 

Κατασκευή ιστοσελίδων: ATnet Communications Α.Ε.